Onze diensten

Wilt u een woning kopen of huren?
Heb je een schatting nodig?
Wilt u een van uw eigendommen verkopen of verhuren? Wilt u ontheven worden van het dagelijks beheer van uw woning?

Probeer eens J&J Properties!

Een dynamisch en gespecialiseerd team zal met u de beste oplossingen bespreken om de marketing, het beheer of het onderzoek van uw eigendom te optimaliseren. Passie, discretie en dynamiek zijn de sleutelwoorden bij J&J Properties. Onze belangrijkste kwaliteiten zijn reactiviteit en beschikbaarheid.

Verkoop en verhuur

Verkoop en verhuur

De afdeling Makelaardij van J&J Properties (Verkoop en Verhuur) helpt u graag bij de marketing van uw onroerend goed. Gelegen in Woluwé zijn we actief in heel Brussel, maar ook in Waals-Brabant en Vlaams-Brabant. Het huidige makelaarskantoor moet gedematerialiseerd worden! J&J Properties gaat over nieuwe technologieën en mensen ten dienste van het vastgoed!

Ontdek meer

Vastgoedbeheer

Het maximaliseren van de waarde van uw onroerend goed is via J&J Properties. J&J Management, onze afdeling 'Privébeheer', beheert uw vastgoed actief en laat u toe om met een gerust hart ten volle te genieten van uw investeringen. Wij beheren meer dan 350 eenheden op een dagelijkse basis.


Ontdek meer

Nieuwbouwprojecten

Deze dienst is in de eerste plaats gericht op projectontwikkelaars (privé of professioneel). Onze state-of-the-art tools stellen ons in staat om ons te onderscheiden. Wij voeren een regelmatige follow-up uit van de kandidaat-kopers en de verschillende vragen die zij kunnen hebben gedurende het hele koopproces. Als ontwikkelaar heeft u toegang tot een gedetailleerde 'live' rapportage via een beveiligde toegang.


Contacteer ons

Vastgoedbelegging

Bent u op zoek naar een woning als investering? Ons ervaren team kan u helpen bij het zoeken naar uw woning. Van eenvoudig advies (evaluatie, ...) tot gepersonaliseerd onderzoek, wij helpen u graag bij het vinden van de ideale woning aan de juiste prijs! Wij kunnen u ook adviseren over de juridische aspecten van de aankoop en ontlasten u desgewenst graag van het dagelijks beheer!


Ontdek meer

Dynamisme - Passie - Discretie - Transparantie

De waarden die ons makelaarskantoor bepalen

Contacteer ons

Het proces

 • Eerste contact en schatting

  Het eerste contact is een gelegenheid voor ons om u te ontmoeten en om uw pand en uw verwachtingen te ontdekken. Het is ook een gelegenheid om samen te zien hoe J&J Properties nuttig kan zijn in de commercialisering van uw eigendom. Onze schattingen zijn altijd gratis en zonder verplichting.

 • Prijsovereenkomst en contract ondertekening

  Zodra u onze schatting heeft ontvangen en als u ervan overtuigd bent dat J&J Properties een toegevoegde waarde zal zijn in de commercialisering van uw pand, ondertekenen wij een verkoop / huurovereenkomst.

 • Ontwikkeling van een optimale marketingstrategie

  We ontwikkelen een marketingplan op maat van uw pand om de juiste kandidaten aan te trekken. Dankzij tools aan de laatste stand van de techniek lukt het elke keer !

 • Voorbereiding van een volledige dossier en beschrijving

  Bezoeken plannen is belangerijk... Maar het is nutteloos zonder een goed voorbereid dossier! Daarom verzamelen wij alle informatie die nodig is voor de commercialisatie van uw pand (PEB, elektrische certificaten van overeenstemming, IUD, stedenbouwkundige informatie, plannen ...).

 • Bezoeken

  Uw J&J-agent plant alle bezoeken. Hij luistert naar de vragen van kopers, en dankzij alle informatie waarover hij beschikt kan hij uw pand optimaal verkopen/verhuren. We nemen de tijd om individuele bezoeken te plannen. Inderdaad, we zijn ervan overtuigd dat groepsbezoeken ons niet toelaten om uw pand te presenteren zoals dat zou moeten.

 • Bod ontvangen

  We hebben goed gewerkt en we ontvangen een of meer aanbiedingen! Tegen de gewenste prijs ? Geweldig, het is verkocht!
  De kandidaat onderhandelt? Wij onderhandelen voor u en houden u op de hoogte van de voortgang van de onderhandelingen. Wij verdedigen altijd de belangen van de eigenaar.

  Zodra er een overeenkomst gevonden is op de prijs, begeleiden wij u in alle administratieve stappen.

 • Verkocht/Verhuurd

  Champagne! Zelfs wanneer u verkocht of verhuurd heeft, blijven wij ter beschikking voor al uw vragen! J&J Properties is uw vastgoedpartner voor de lange termijn.

90%

Tevreden klanten

100%

Vertrouwelijkheid

15 dagen

Gemiddeld voor verkoop en verhuur

10 medewerkers tot uw dienst

Gratis schatting U zoekt