Bemiddeling - Verkoop & verhuur

U wilt een van uw pand verkopen of verhuren? Heeft u een schatting van uw woning nodig?

Probeer eens J&J Properties!

Ons dynamisch team zal uw verzoek graag beantwoorden.

Foto

Un eigendom promoten

Werken met J&J Properties garandeert u een gerichte marketingstrategie op het cutting edge van technologie. Wij maken het een eerbetoon om uw eigendom optimaal te promoten door middel van de juiste marketingkanalen.

Vertoon uw pand met professionele video's

Vertoon uw pand met professionele video's

J&J produceert professionele video's om uw eigendom in de kijker te zetten en potentiële kopers een eerste precies idee te geven.
De video biedt een realistisch beeld van de ruimte en de algemene staat van het pand, het is dan ook een eerste zeer kwalitatieve benadering.

Bezoeken vanuit uw woonkamer. Het ziet er zo echt uit!

Bezoeken vanuit uw woonkamer. Het ziet er zo echt uit!

Dankzij onze state-of-the-art apparatuur kunnen de kandidaten uw pand van overal bezoeken! Dit stelt hen in staat om er al een eerste blik van te krijgen en vermijdt de onnodige bezoeken van nieuwsgierigen. Het is ook een gelegenheid om uw eigendom op zijn best te laten zien!

We kennen je buurt en laten het zien op video!

We kennen je buurt en laten het zien op video!

Voor ons is het belangrijk om uw buurt op zijn best te presenteren. Voor elke woning, vind een korte video die de buurt toont door middel van een typische dag van een inwoner. Dat geeft de mogelijkheid voor toekomstige huurders of kopers om veroverd te worden door de sfeer! 

Een foto is duizend woorden waard!

Een foto is duizend woorden waard!
Een foto is duizend woorden waard!

Overtuigd dat het essentieel is om uw pand te promoten dankzij kwaliteitsfoto's, zijn wij met professionele materiaal uitgerust en al onze agenten zijn bovendien professioneel getraind. We laten niets aan het toeval over en garanderen u een kwalitatieve visuele ondersteuning.

Wilt u uw eigendom verkopen?

Onze waardebepalingen zijn steeds objectief!

Vraag uw schatting aan

Wat doen we

Volledige en gedetailleerde beschrijving

Om de verkoop van uw pand te vergemakkelijken, nemen we de tijd om alle nodige en wettelijke informatie te verzamelen voor de verkoop van uw pand.

Wij leggen geen bord op

Om de discretie van onze klanten te verzekeren leggen wij niet het plaatsen van een teken op uw pand. Echter, als u het niet erg vindt en meer potentiële kandidaten wilt aantrekken, zullen wij er een graag plaatsen.

Verzending van uw pand aan onze portfolio kandidaten

We beschikken van een grote database van potentïele kopers en huurders.In het algemeen voeren we op Brussel 3 van de 5 bezoeken uit in het Engels. Wij werken dagelijks met de Europese Commissie, NAVO en verhuisbureaus.

Bezoeken en keuze van de kandidaten

Wij waarderen de goede follow-up van kandidaten. We doen geen groepsbezoeken. Na elk bezoek verzamelen we feedback per mail of telefoon. Zodra de kandidaten geïnteresseerd zijn, controleren we de kredietwaardigheid van de huurders en kopers (loonstroken, telefoontje naar de vorige eigenaar ...)

Een echte persoonlijke service!

Als u met J&J Properties werkt garanderen we u een taylor-made follow-up. We zijn ervan overtuigd dat elke situatie verschillend is en wij passen ons aan om telkens de belangen van de eigenaar te dienen.

Doorzichtigheid

Als u met J&J Properties werkt krijgt u toegang tot een beveiligde account waar u een volledig zicht hebt op alle activiteiten met betrekking tot uw pand. U vindt er onder meer onze feedback over elk bezoek. Door de gevoelens van de kandidaten te verzamelen kunnen we hun opmerkingen analyseren en ze op te lossen indien mogelijk.

Opstellen en ondertekenen van het contract (verhuur)

Wij stellen een "op maat gemaakte" contract op die perfect voldoet aan de wettelijke eisen en specifieke kenmerken van uw pand. Het ondertekenen gebeurt meestal in onze kantoren in Woluwé.

Compromis en verkoopsakte

Wij sturen alle nodige documenten naar uw Notaris en zorgen ervoor dat uw dossier correct gevolgd en verwerkt wordt. Wij raden u aan om het compromis bij de Notaris te ondertekenen (u profiteert hierbij van de doodsverzekering die de Notaris gratis verstrekt). De verkoopsakte wordt dan binnen de 4 maanden ondertekend.

Follow-up en meer

Wij houden toezicht op de plaatsbeschrijving en gaan verder met de registratie van de huurovereenkomst zonder extra kosten.

Wilt u samnewerken met J&J?

Aarzel dan niet! Samen vinden we de beste manier om uw eigendom te verkopen.

Contacteer ons
90%

Tevreden klanten

100%

Vertrouwelijkheid

15 dagen

Gemiddeld voor verkoop en verhuur

10 medewerkers tot uw dienst

Gratis schatting U zoekt